Piškotki

O politiki piškotkov

Ta pravilnik o piškotkih pojasnjuje, kaj so piškotki in kako jih uporabljamo, vrste piškotkov, ki jih uporabljamo, tj. informacije, ki jih zbiramo s piškotki, in kako se te informacije uporabljajo ter kako nadzirati nastavitve piškotkov. Za več informacij o tem, kako uporabljamo, shranjujemo in varujemo vaše osebne podatke, glejte naš pravilnik o zasebnosti.
Svoje soglasje lahko kadar koli spremenite ali prekličete iz Izjave o piškotkih na naši spletni strani.
V našem pravilniku o zasebnosti preberite več o tem, kdo smo, kako lahko stopite v stik z nami in kako obdelujemo osebne podatke.
Vaše soglasje velja za naslednje domene: sraml-kompresorji.si

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki se uporabljajo za shranjevanje majhnih informacij. Shranijo se v vaši napravi, ko se spletno mesto naloži v brskalniku. Ti piškotki nam pomagajo, da spletna stran deluje pravilno, jo naredimo bolj varno, zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo in razumemo, kako spletna stran deluje ter analiziramo, kaj deluje in kje jo je treba izboljšati.

Kako uporabljamo piškotke?

Kot večina spletnih storitev, tudi naše spletno mesto uporablja lastne piškotke in piškotke tretjih oseb za več namenov. Lastni piškotki so večinoma potrebni za pravilno delovanje spletnega mesta in ne zbirajo nobenih vaših osebnih podatkov.
Piškotki tretjih oseb, ki se uporabljajo na našem spletnem mestu, so v glavnem namenjeni razumevanju delovanja spletnega mesta, vaše interakcije z našim spletnim mestom, zagotavljanju varnosti naših storitev in na splošno vam zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo. Pomagajo pospešiti vaše prihodnje interakcije z našim spletnim mestom.

Katere tipe piškotkov uporabljamo?

Nujni: Nekateri piškotki so nujni, da lahko izkusite popolno funkcionalnost našega spletnega mesta. Omogočajo nam vzdrževanje sej uporabnikov in preprečujejo kakršne koli varnostne grožnje. Ne zbirajo in ne hranijo nobenih osebnih podatkov.
Statistični: Ti piškotki shranjujejo podatke, kot so število obiskovalcev spletnega mesta, število edinstvenih obiskovalcev, katere strani spletnega mesta so bile obiskane, vir obiska ipd. Ti podatki nam pomagajo razumeti in analizirati uspešnost spletnega mesta in kje potrebuje izboljšanje.
Funkcionalni: To so piškotki, ki pomagajo določenim nebistvenim funkcijam na naši spletni strani. Te funkcije vključujejo vdelavo vsebine, kot so videoposnetki ali deljenje vsebine na spletnem mestu na platformah družbenih medijev.
Nastavitve: Ti piškotki nam pomagajo shraniti vaše nastavitve in nastavitve brskanja, kot so jezikovne nastavitve ali nastavitve piškotkov, tako da boste imeli boljšo in učinkovitejšo izkušnjo pri prihodnjih obiskih spletnega mesta.

Kako lahko spreminjate nastavitve piškotkov?

Če se boste pozneje skozi sejo brskanja odločili spremeniti svoje nastavitve, to uredite na strani Spletni piškotki različne načine za blokiranje in brisanje piškotkov, ki jih uporabljajo spletna mesta.Nastavitve svojega brskalnika lahko spremenite, da piškotke izbrišete ali blokirate.
sl_SISLO